Без никакво съмнение Гери-Никол е една от най-провокативните певици в

...
 Без никакво съмнение Гери-Никол е една от най-провокативните певици в
Коментари Харесай

Провокативна и секси: Гери-Никол забрави за бельото навръх рождения си ден

 Без никакво подозрение Гери-Никол е една от най-провокативните певици в българския шоубизнес. Негативните мнения по неин адрес не стопират да валят, само че тя по никакъв метод не се визира и не демонстрира интерес даже да отговори на злободневните отзиви. 

Виж още: Сандев се пошегува по тематиката " Стела ", намеси и Мъци

През огромна част от лятото варненката прекарва по плажовете и клубовете, в които работи и се забавлява на цялостни обороти – купоните са нейния живот. 

Виж още: Кристиан Костов откри любовта, само че тормози с килограмите си

Преди броени дни поп-фолк дивата отпразнува своя 24-ти рожден ден. За този специфичен ден певицата несъмнено е избрала минималистичен тоалет, който освен не прикрива съвсем нищо, само че и подчертава върху обстоятелството, че Гери-Никол е не запомнила да постави долни дрехи. Със сигурност това е издирван резултат, с който в действителност съумя да прикове всички погледи в обществените мрежи върху себе си.

 Instagram

Виж още: " Мис България " 2020 е гневна, съпоставиха я с травестит: " Пожелавам на всички да наподобяват по този начин "

От оповестените фотоси виждаме, че празненството е било отдадено на Египет. Пищната и доста кичозна торта несъмнено е в неин жанр.

Виж още: Фенове нападнаха Антоанет Пепе: Инфлуенсърката крие в какви връзки е с Филяка

В навечерието на рождения си ден родната звезда показа своя фотография с каска, а описанието към нея гласеше: „ Искам да си пожелая свят без война, свят, в който да живеем свободни и щастливи. “

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР